Wimbledon: «Στόχος η 100% πληρότητα στους τελικούς»

Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη αλλά το Wimbledon παρουσίασε το πλάνο του για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες. Κορύφωση με τίγκα το Centre Court στους τελικούς εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν!

Το Wimbledon βρίσκεται προ των πυλών (28/06) και η αγωνία των διοργανωτών για το πώς θα διαχειριστούν τη διοργάνωση σε σχέση με τη πανδημία, κορυφώνεται.

Πάντως το διοικητικό συμβούλιο του All England Club φανέρωσε με ανακοίνωση του την πρόθεση οι τελικοί (το Σαββατοκύριακο 10-11/07) να διεξαχθούν με 100% πληρότητα στο κεντρικό κορτ!

Αναλυτικά αναφέρει:

«Συνεργαστήκαμε στενά με την κυβέρνηση, τους φορείς δημόσιας υγείας και τις τοπικές αρχές, για να επιβεβαιώσουμε πως το Championships του 2021 θα αρχίσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου με πληρότητα 50% σε όλα τα στάδια, ενώ αν όλα πάνε καλά θα φτάσει και τους 15.000 θεατές (πλήρη χωρητικότητα) στο Centre Court το Σαββατοκύριακο των τελικών».

Υπενθυμίζουμε ότι το τουρνουά είχε αναβληθεί το 2020 λόγω της πανδημίας και της μη εύρεσης ημερομηνιών για μετακίνηση του. Η φετινή διοργάνωση παίζει αποκλειστικά στα κανάλια Novasports με την ελπίδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μας κάνει και σε αυτό το Grand Slam περήφανους (μετά τον τελικό στο Roland Garros).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.