«Βιαστικός» ο Φέντερερ

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ στον τέταρτο γύρο του Wimbledon, καθώς σε 93 λεπτά ξεπέρασε το εμπόδιο του Τόμι Ρομπρέδο με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ στον τέταρτο γύρο του Wimbledon, καθώς σε 93 λεπτά ξεπέρασε το εμπόδιο του Τόμι Ρομπρέδο με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ελβετός τενίστας με «όπλο» το σερβίς του συνέχισε την εξαιρετική πορεία στο Wimbledon και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα επιβλήθηκε με 6-1, 6-4, 6-4 του Ισπανού No23 στην παγκόσμια κατάταξη και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του όγδοου τροπαίου στην καριέρα του.

Αυτή ήταν η 12η φορά στην καριέρα του που ο Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon και 42η σε Grand Slam, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στην Open era. Μάλιστα ο Ελβετός τενίστας προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά, χωρίς να έχει απωλέσει ούτε ένα σετ μέχρι τώρα.

Στα προημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει το συμπατριώτη του, Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος επικράτησε με 7-6(3), 7-6(7), 6-3 του Φελιτσιάνο Λόπεζ.

«Ξεκίνησα πολύ δυνατά και διατήρησα το μομέντουμ μέχρι το τέλος. Ήταν δύσκολο στο τέλος να σερβίρω για το ματς. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα στα τρία σετ. Παίζω καλά, σερβίρω πολύ καλά, κινούμαι καλά, επιστρέφω καλά. Νιώθω ότι το παιχνίδι μου είναι εδώ. Θα είναι σπουδαίο να αντιμετωπίσω τον Σταν στα προημιτελικά», δήλωσε ο Ελβετός τενίστας αμέσως μετά την πρόκριση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.