Σάμπρας: «Θα είχα προβλήματα με το Νόλε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την αποβολή του στο US Open, έκανε τους πάντες να συνεχίσουν να μιλούν για αυτόν.

Ο αποκλεισμός με default του Νόβακ Τζόκοβιτς ήρθε να δώσει συνέχεια σε μια εξαιρετικά παράξενη σεζόν στο παγκόσμιο τένις.
Οι συζητήσεις γύρω από το όνομα του Σέρβου συνεχίζουν να έχουν την ίδια ένταση, με τελευταίο τον Τζον Μάκενρο ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Τζόκοβιτς μπορεί να έχει πετύχει σημαντικότερα πράγματα στα κορτ, ωστόσο έχει «κατοχυρώσει» τον τίτλο του «κακού παιδιού» στο άθλημα. Αν μπορέσει να το διαχειριστεί θα κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα κατάληξε ο Αμερικανός, ο οποίος επίσης είχε αποβληθεί με default στο Αυστραλιανό Όπεν το 1990 για επεισόδιο με διαιτητή. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα πάντως ο Πητ Σάμπρας για μια ακόμη φορά είχε εμφανιστεί μελίρρυτος για την αγωνιστική εικόνα του Νόλε. Μάλιστα αυτή τη φορά έβαλε τον εαυτό του στο κορτ απέναντι από τον Τζόκοβιτς και σκέφθηκε πώς θα ήταν…

«Νομίζω ότι θα μου δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με κάθε άλλον, γιατί έχει την καλύτερη επιστροφή όλων των εποχών. Έλεγα πάντα ότι ο Άγκασι έχει την καλύτερη επιστροφή, όμως δε συγκρίνεται με τον Νόλε. Είναι πιο αθλητικός, η επιστροφή του είναι πιο βαθιά και νομίζω ότι θα έπρεπε να πασχίσω για να κρατήσω το σερβίς μου», δήλωσε ο Σάμπρας. 

«Αυτό που θα έκανα για να επωφεληθώ είναι να επιτεθώ στα δεύτερα σερβίς του, αλλά η ελαστικότητα του και η ικανότητα του να καλύπτει το χώρο είναι κάτι πραγματικά εντυπωσιακό», ο οποίος πάντως εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα μπορούσε να συναγωνιστεί και τους τρεις κορυφαίους τενίστες της τρέχουσας εποχής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.