US Open: Mamma mia Μαρία!

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο US Open η Μαρία Σάκκαρη πέρασε άνετα το εμπόδιο της Ανισίμοβα στον τρίτο γύρο και συνεχίζει στο τουρνουά.

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο US Open η Μαρία Σάκκαρη πέρασε άνετα το εμπόδιο της Ανισίμοβα στον τρίτο γύρο και συνεχίζει στο τουρνουά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τελείωσε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες αφού κέρδισε με 6-3 το πρώτο σετ και με 6-1 το δεύτερο.

Συγκεντρωμένη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκανε 5 συνολικά μπρέικ στο σερβίς της Αμερικανίδας και έφτασε άνετα στην πρόκριση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σάκκαρη είχε ένα εντυπωσιακό 71% κερδισμένων πόντων στο δεύτερο σερβίς της στατιστικό που τη βοήθησε πολύ σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Κατάφερε επίσης χάρη στο δυναμικό σερβίς της να ”περάσει’΄’ 4 άσους. Εξίσου ενδεικτικό στοιχείο της υπεροχής της απέναντι στην 19χρονη Αμάντα Ανισίμοβα ότι χρειάστηκε κάτι λιγότερο από μια ώρα για να πάρει τα δύο νικηφόρα σετ που της έδωσαν την πρόκριση στον 4ο γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της Ελίσα Μέτρενς (νούμερο 16 στο ταμπλό του τουρνουά, μια θέση κάτω από τη Σάκκαρη) και της 18χρονης Αμερικανίδας Καθρίν ΜακΝέιλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.