Ξανά στον πρώτο γύρο…

Το αμερικανικό όνειρο τελείωσε νωρίς για το Στέφανο Τσιτσιπά καθώς αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του US Open από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που επικράτησε με 3-1 σετ (6-4, 6-7, 7-6, 7-5).

Για ακόμη ένα τουρνουά, δεύτερο Γκραν Σλαμ και τέταρτο στη σειρά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο. Το ματς στη Ν. Υόρκη με το Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ άρχισε με το χειρότερο τρόπο για τον Έλληνα τενίστα καθώς δέχθηκε μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ, για να απωλέσει το πρώτο σετ με 6-4. 

Το δεύτερο σετ ήταν καλύτερο για τον Έλληνα τενίστα που βρήκε καλύτερο ρυθμό και κατάφερε να το κατακτήσει στο τάι μπρέικ. 

Ο Ρούμπλεφ που διανύει εξαιρετική περίοδο στην καριέρα του και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά από τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ, εμφανίστηκε επιθετικός και σταθερός στο τρίτο σετ. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ το οποίο κατέληξε στο Ρώσο, ενώ προσέθεσε κι ακόμη ένα πρόβλημα στον Έλληνα τενίστα. Τις κράμπες…

Στο 4ο σετ ο Ρούμπλεφ έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-3, ο Τσιτσιπάς το πήρε πίσω για να ισοφαρίσει σε 5-5, όμως δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια καθώς συνέχισε να έχει μυικά προβλήματα και το Ρούμπλεφ έφτασε στο 7-5 και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.