Ναδάλ: «Θα κοιμάμαι καλά ακόμα και αν δεν κατακτήσω τα περισσότερα Grand Slam»

Ο Ράφα Ναδάλ τόνισε ότι θα ήθελε να ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ σε κατακτήσεις Grand Slam, αλλά δεν θα χάσει και τον ύπνο του γι' αυτό.

Ο Ράφα Ναδάλ τόνισε ότι θα ήθελε να ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ σε κατακτήσεις Grand Slam, αλλά δεν θα χάσει και τον ύπνο του γι’ αυτό.

Ο Ισπανός πέρασε στον τελικό του US Open και αν κερδίσει τον Μεντβέντεφ θα φτάσει τα 19 Grand Slam, ένα λιγότερο από τον Ελβετό.

«Πάντα λέω το ίδιο: συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Όταν ήρθα εδώ ο στόχος μου ήταν να έχω μία ευκαιρία για το μεγάλο τρόπαιο ξανά και είμαι εδώ. Έδωσα στον εαυτό μου άλλη μία ευκαιρία, όπως στο Γουίμπλεντον, στην Αυστραλία και το Ρολάν Γκαρός. Αυτό είναι προσωπική ευτυχία. Χάνεις, κερδίζεις, είναι μέρος του σπορ. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι ο άνθρωπος με τα περισσότερα Grand Slam, αλλά θα κοιμάμαι πολύ καλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρω. Είμαι ευτυχισμένος με την καριέρα μου, θα συνεχίσω να δουλεύω για να δίνω στον εαυτό μου ευκαιρίες. Την Κυριακή θα έχω άλλη μία, οι αντίπαλοί μου συνεχίζουν να αγωνίζονται. Αν κερδίσω την Κυριακή θα είναι φανταστικό, αν όχι ελπίζω ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία στο μέλλον. Δεν μπορείς όλη μέρα να είσαι απογοητευμένος και να σκέφτεσαι ότι ο γείτονας είναι καλύτερος από εσένα. Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και να το κάνεις με τον τρόπο σου. Αν τα καταφέρω, φανταστικά. Αν όχι, τουλάχιστον έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», είπε μετά τη νίκη στον ημιτελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.