Μεντβέντεφ: «Ελπίζω να χαλαρώσει ο Τζόκοβιτς»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί και σε ένα ακόμα τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ρώσος τενίστας αποθέωσε τον Σέρβο αντίπαλό του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επιτεύγματα του «Νόλε», κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, ο Μεντβέντεφ δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ρωτήσω τον Τζόκοβιτς γιατί παραμένει ακόμη εδώ. Ελπίζω να υπάρξει και άλλος τελικός, ελπίζω να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις λίγο, έχει σηκώσει 24 grand slam τίτλους, εγώ έχω 20 τίτλους αλλά ο Νόλε έχει 24 grand slam».

Στη συνέχεια, ο Ρώσος τενίστας συμπλήρωσε: «Είναι περίεργο γιατί δεν πέφτουν την ίδια ημέρα, όμως η επέτειός μας με τη σύζυγό μου είναι Κυριακή, οπότε προσπάθησα να βρω κίνητρο. Κάποιες φορές είναι πιο εύκολα, κάποιες άλλες πιο δύσκολα σε αυτό το ταξίδι, αλλά ευχαριστώ όλους όσους είναι μαζί μου».

Τέλος, ο φιναλίστ του αμερικανικού τουρνουά δήλωσε: «Εγώ προσωπικά το θεωρώ απίστευτο το ότι κέρδισα τον Νόβακ σε τελικό grand slam, έχω παίξει απέναντι στον Ράφα και τον Νόβακ τέσσερις τελικούς και έχω κερδίσει τον έναν. Ήταν πολύ φιλικός απέναντί μου στο ξεκίνημα της καριέρας μου και αυτό με εντυπωσίασε και παραμένει ο ίδιος, όσους τίτλους και να κατακτήσει παραμένει ο ίδιος άνθρωπος και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.