Τζόκοβιτς: «Μπορεί να είναι ο τελευταίος μου τελικός»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε πως ο τελικός του US Open, μπορεί να είναι ο τελευταίος στην καριέρα του.

Ο Σέρβος τενίστας δήλωσε πως στην ηλικία που βρίσκεται, κάθε τελικός στον οποίο παίρνει μέρος μπορεί να είναι ο τελευταίος της καριέρας του. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον τίτλο στο αμερικανικό τουρνουά.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Μπεν Σέλτον: «Είμαι 36 ετών, οπότε κάθε τελικός Grand Slam μπορεί να είναι ο τελευταίος. Γι’ αυτό εκτιμώ αυτές τις ευκαιρίες να κερδίσω Grand Slam περισσότερο από ό,τι δέκα χρόνια πριν, διότι δέκα χρόνια πριν σκεφτόμουν ότι είχα χρόνια μπροστά μου. Δεν ξέρω πόσα έχω τώρα ή πόσα από αυτά τα χρόνια θα παίζω και τα τέσσερα σλαμς σε μια χρονιά».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τενίστας συμπλήρωσε: «Δε θέλω να ακουστώ εγωπαθής, αλλά δεν έχω εκπλαγεί, διότι ξέρω πόση αφοσίωση και ενέργεια προσπαθώ να βάλω για να είμαι σε αυτή τη θέση, άρα ξέρω ότι το αξίζω. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου, στις ικανότητές μου και στην ποιότητά μου ως παίκτης να αποδώσω όταν χρειάζεται. Δεν έχω εκπλαγεί, λοιπόν, διότι αισθάνομαι καλά. Είμαι όσο fit και δυνατός έχω υπάρξει για χρόνια. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αυτό απηχεί σε εμένα αυτή τη στιγμή. Και δε θέλω ούτε να σκεφτώ το τέλος αν είμαι στην κορυφή του παιχνιδιού, δε βλέπω τον λόγο. Πιθανότατα θα το σκεφτώ αν με διαλύσουν στο μέλλον οι νέοι στα πρώτα στάδια Grand Slams. Θα πω εντάξει, ίσως είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Για την ώρα, νιώθω ότι είμαι στο παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γιατί αποφάσισε να μιμηθεί τον πανηγυρισμό του Σέλτον: «Μου αρέσει πολύ ο πανηγυρισμός του. Σκέφτηκα ότι είναι πρωτότυπος και τον αντέγραψα. Έκλεψα τον πανηγυρισμό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.