Τζόκοβιτς: “Θέλω να παίξω στο US Open, αλλά…”

Μετά την κατάκτηση του Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο US Open, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας ευελπιστεί στην άρση της κάρτας του υποχρεωτικού εμβολιασμού για την είσοδο στις ΗΠΑ, ειδάλλως θα απουσιάσει από ένα ακόμη Major φέτος.

Πλέον είμαι σε διακοπές. Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι σε κάποιο τουρνουά σύντομα, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα ξεκουραστώ τις επόμενες δύο εβδομάδες γιατί ήταν μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος για μένα τους τελευταίους μήνες, με πολύ τένις για το οποίο όμως χάρηκα πολύ. Πήρα αυτό που ήθελα εδώ. Μέχρι τότε ελπίζω να έρθουν κάποια καλά νέα από τις ΗΠΑ γιατί πραγματικά θα ήθελα να πάω εκεί“, δήλωσε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί κατά του Covid-19:

“Δεν είμαι εμβολιασμένος και δεν σκοπεύω να εμβολιαστώ. Οπότε τα μόνα καλά νέα που μπορώ να έχω θα ήταν η άρση της κάρτας του υποχρεωτικού εμβολιασμού για να εισέλθω στη χώρα ή ένας είδος εξαίρεσης.

Δεν γνωρίζω αν η εξαίρεση είναι ρεαλιστικά εφικτή. Ακόμα όμως κι αυτό ως πιθανότητα δεν γνωρίζω ποια μπορεί να είναι η εξαίρεση. Γενικά δεν έχω πολλές απαντήσεις από εκεί. Το ζήτημα είναι αν γίνει η άρση της απαγόρευσης να γίνει έγκαιρα για να φτάσω στις ΗΠΑ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.