Σάκκαρη για Τσιτσιπά: «Ιδρώνει πολύ και πηγαίνει ν’ αλλάξει»

Η Μαρία Σάκκαρη υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τα «πυρά» του Άντι Μάρεϊ.

Ο Σκωσέζος τενίστας κατηγόρησε τον Έλληνα για καθυστέρηση στα διαλείμματα για τουαλέτα μετά το μεταξύ τους ματς στο US Open, ωστόσο η Σάκκαρη τόνισε ότι ο Τσιτσιπάς είναι δικαιολογημένος.

«Ξέρω πολύ καλά τον Στέφανο και ξέρω ότι ιδρώνει πάρα πολύ. Έπαιξα μαζί του στο Τόκιο και ίδρωνε υπερβολικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να πάει να αλλάξει και γι’ αυτό πάει στην τουαλέτα. Δεν γίνεται να αλλάξει το σορτς και το εσώρουχό του στο court. Μπορεί να του παίρνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι πάει στα αποδυτήρια και κάθεται εκεί χωρίς να κάνει τίποτα για να εκνευρίσει τον αντίπαλο ή να κόψει τον ρυθμό. Του παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, μπορεί εσώρουχο, κάλτσες, τα πάντα... Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες», είπε η Σάκκαρη μετά την πρόκριση στον 2ο γύρο του US Open επί της Κόστγιουκ, σχολιάζοντας για το ματς: 

«Ο πρώτος γύρος Grand Slam δεν είναι ποτέ εύκολος. Σέρβιρα καλά, ειδικά όταν χρειάστηκε να το κάνω, ήμουν αρκετά καλή από τη βασική γραμμή και πνευματικά ήμουν πραγματικά πολύ καλά. Δεν με απασχολεί η ζέστη και η υγρασία. Μετά το Τόκιο, μπορώ να συνηθίσω οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήταν πολύ σκληρές οι συνθήκες εκεί και πλέον έχω συνηθίσει. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, σε μια χώρα που είναι πολύ ζεστή ειδικά το καλοκαίρι, μου δίνει τη ευκαιρία να προσαρμόζομαι πιο εύκολα από άλλες παίκτριες. Μου αρέσει να παίζω σε αυτές τις συνθήκες, μπορώ να πω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.