US Open: Με Μάρεϊ ο Τσιτσιπάς, με Κόστγιουκ η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο


Τον Βρετανό τενίστα Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του US Open, στις 30 Αυγούστου. Αν και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέφυγε τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι τον τελικό (θα παίξει στον πρώτο γύρο με qualifier) και κληρώθηκε στην πλευρά του Ντανίλ Μεντβέντεφ, η πρεμιέρα του δεν κρίνεται εύκολη.

Ο Μάρεϊ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, όμως έχει βρεθεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο παρελθόν και έχει σηκώσει το τρόπαιο τριών grand slam. Nα σημειωθεί πως έχει κερδίσει και δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2012, 2016).

Στην περίπτωση που ο 23χρονος Έλληνας τενίστας και Νο.3 στον κόσμο, αποκλείσει τον Άντι Μάρεϊ, τότε στον δεύτερο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Πιέρ Ερμπέρ, είτε με τον Αντριάν Μαναρινό.

Πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο είναι ο Κάμερον Νόρι. Στον τέταρτο γύρο πέφτει πάνω σε Κριστιάν Γκαρίν ή Ούγκο Ουμπέρ, στα προημιτελικά στον Αντρέι Ρούμπλεφ και στα ημιτελικά, όπως αναφέραμε παραπάνω, αναμένεται να βρει τον Μεντβέντεφ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο του US Open με την 19χρονη Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ, η οποία βρίσκεται στο Νο.56 της παγκόσμιας κατάταξης και πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν τη Δευτέρα, 30 Αυγούστου και για τις γυναίκες

Αν προκριθεί στον δεύτερο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αναστάσια Σεβάστοβα ή την Κατερίνα Σινιάκοβα. Στον τρίτο γύρο του event ενδέχεται να συναντήσει την Πέτρα Κβίτοβα. Στη φάση των «16» πιθανή αντίπαλος είναι η Μπιάνκα Αντρεέσκου και στην οκτάδα η Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Σάκκαρη έχει κληρωθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, μαζί με την Άσλεϊ Μπάρτι, που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά. Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Σιμόνα Χάλεπ και Ελίνα Σβιτολίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.