Σοκ με Ζβέρεφ: Αποχώρησε από το court με καροτσάκι – Στον τελικό ο Ναδάλ (vid)

Ανατριχιαστικός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ράφα Ναδάλ, με τον Γερμανό να αποχωρεί από το γήπεδο σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και στην προσπάθεια να ενός forehand, έχασε την ισορροπία του και γύρισε πολύ άσχημα τον δεξί αστράγαλο. Ακολούθησαν σοκαριστικές στιγμές, με τον Ζβέρεφ να σφαδάζει από τον πόνο, τον Ναδάλ να είναι στο πλευρό του και τον Γερμανό εν τέλει να αποχωρεί από το court με καροτσάκι.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο court με πατερίτσες, προκειμένου να χαιρετίσει τον διαιτητή, τον Ράφαελ Ναδάλ και τον κόσμο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Φυσικά, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Γερμανό τενίστα, με τον Ράφαελ Ναδάλ να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros.

Στο αγωνιστικό κομμάτι που πέρασε σε δεύτερη μοίρα, δραματικό ήταν το πρώτο σετ που κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα. Ο Ζβέρεφ έκανε break στο πρώτο γκέιμ αλλά ο Ναδάλ απάντησε στη συνέχεια. Οι δύο παίκτες έφτασαν στο τάι – μπρεικ, όπου ο Ισπανός επέστρεψε από το 2-6 για να κερδίσει 10-8.

Το δράμα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αντιπάλους να μην μπορούν να κρατήσουν το σερβίς τους και με συνεχή break να φτάνουν στο 6-6 μετά από 3 ώρες στο κορτ, πριν το ματς πάρει πρόωρο τέλος λόγω της ατυχίας του Ζβέρεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.