Aλκαράθ: Πέρασε στα προημιτελικά και έκλεισε ραντεβού με Ζβέρεφ

Το νέο παιδί-θαύμα του ισπανικού τένις, ο Κάρλος Αλκαράθ (νο6) δεν πάτησε... φρένο ούτε απέναντι στον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ (νο25) στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4) προκρίθηκε στα προημιτελικά του μεγάλου γαλλικού τουρνουά.

Το νέο παιδί-θαύμα του ισπανικού τένις, ο Κάρλος Αλκαράθ (νο6) δεν πάτησε… φρένο ούτε απέναντι στον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ (νο25) στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4) προκρίθηκε στα προημιτελικά του μεγάλου γαλλικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο3), σε έναν αγώνα που αναμένεται με… κομμένη την ανάσα.

Ο 19χρονος Ισπανός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Χατσάνοφ στο πρώτο σετ. Κράτησε το σερβίς του και με δύο μπρέικ, έφτασε το σκορ στο 5-0, για να «σκουπίσει» το σετ με 6-1 σε 27 λεπτά. Στο δεύτερο σετ ο Χατσάνοφ κράτησε το σερβίς του μέχρι το 3-3, όμως ακριβώς εκεί έκανε το μπρέικ που έψαχνε ο Αλκαράθ για να επικρατήσει εκ νέου με 6-4.

Με τρομερή ψυχολογία και σιγουριά στα χτυπήματά του, ο Αλκαράθ ξεκίνησε καλά και στο τρίτο σετ, κάνοντας μπρέικ στο τρίτο γκέιμ. Ο Ρώσος «απάντησε» με δικό του μπρέικ (3-3), όμως ο νεαρός Ισπανός πρωταθλητής τον «χτύπησε» ξανά σε καίριο σημείο (3-4) κι έκλεισε και το τρίτο σετ με 6-4, φτάνοντας σε μία σχετικά άνετη επικράτηση μέσα σε 2 ώρες και 16 λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.