Κόλαρ-Τσιτσιπάς 1-3: “Μαχητής” σε απίθανη ματσάρα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-1 σετ νίκησε τον Ζντένεκ Κόλαρ ύστερα από τρομερό παιχνίδι τεσσάρων ωρών και βρίσκεται στον 3ο γύρο του Roland Garros, εκεί θα αναμετρηθεί με τον Μίκαελ Ίμερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τα εύκολα… δύσκολα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε τέσσερα σετ για να επικρατήσει κόντρα στον Ζντένεκ Κόλαρ. Στον τρίτο γύρο του Roland Garros θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ.

Ο Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Κόλαρ και τελικά μετά από 4 ώρες και 9 λεπτά ο Έλληνας “μαχητής” έκαμψε την αντίσταση του Τσέχου με 6-3, 7-6(8), 6-7(3), 7-6(7). Αυτή είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά που ο Στεφ βρίσκεται στον τρίτο γύρο του γαλλικού Όπεν.

Στον πρώτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Λορέντσο Μουζέτι, ο Έλληνας τενίστας έδωσε και εκεί “μάχη” για να περάσει στην επόμενη φάση. Πλέον έχει συμπλήρωσε 7 ώρες και 45 λεπτά παιχνιδιού στα δύο ματς του στο Παρίσι με αποτέλεσμα να έχει κουράσει περισσότερο τον οργανισμό του από τους άλλους τενίστες.

Το Σάββατο (28/05) ο Στεφ θα κοντραριστεί με τον Μίκαελ Ίμερ που είναι No.95 της παγκόσμιας κατάταξης. Νωρίτερα ο Σουηδός και αντίπαλος του Τσιτσιπά απέκλεισε από τον τρίτο γύρο του Roland Garros τον Ντάνιελ Έβανς με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 6-2, 6-3).

Τα σετ: 6-3, 7-6(8), 6-7(3), 7-6(7).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.