Ράμος-Αλκαράθ 2-3: «Επιβίωση» στον ισπανικό εμφύλιο με ανατροπή

Ο Κάρλος Αλκαράθ «καρδιοχτύπησε» κόντρα στον πολύπειρο συμπατριώτη του Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας, όμως ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και μετά από 4 ώρες και 37 λεπτά «μάχης» έκλεισε θέση στην Φάση των «32» του Roland Garros.

Μυθικό παιχνίδι στον δεύτερο γύρο του Roland Garros! Ο ισπανικός «εμφύλιος» είχε ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ πριν την έναρξη του όμως ο Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας έφτασε κοντά στο να πετάξει εκτός συνέχειας τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο 19χρόνος Αλκαράθ είδε τα… σκούρα μετά το πρώτο σετ, το οποίο είχε προλάβει να το μετατρέψει σε… περίπατο (1-6). Ο Ράμος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, πήρε το δεύτερο και το τρίτο σετ με 7-6 και 7-5 αντίστοιχα, και προηγήθηκε με 2-1. Στο τέταρτο σετ το νούμερο 6 του κόσμου βρέθηκε πολύ κοντά στην ήττα με τον Ράμος να φτάνει σε Match point στο σερβίς του αλλά να μην καταφέρνει να πάρει τον πόντο! Στο τάι-μπρέικ ο Αλκαράθ δεν έδωσε δικαιώματα στον συμπατριώτη του και ισοφάρισε σε 2-2.

Το 5ο και κομβικό σετ αποδείχθηκε rollercoaster συναισθημάτων! Το νούμερο 44 του κόσμου έκανε το πρώτο μπρέικ και προηγήθηκε με 3-0! Όμως, ο Αλκαράθ δεν πτοήθηκε ούτε εκεί. Έσπασε τρεις φορές το σερβίς του Ράμος και έφτασε στο 6-4 και την πρόκριση μετά από απίθανη μάχη 4 ωρών και 37 λεπτών.

Επόμενος αντίπαλος για τον θαυματουργό Ισπανό ο νικητής του ζευγαριού Κόρντα-Γκασκέ.

Τα σετ: 1-6, 7-6, 7-5, 6-7, 4-6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.