Γραμματικοπούλου-Σάβιλ 0-2: «Στοπ» στο όνειρο

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην Ντάρια Σάβιλ και παίρνοντας μόλις τρία γκέιμ στο πρώτο της παιχνίδι σε κυρίως ταμπλό του Roland Garros αποχαιρέτησε το... όνειρο.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros και για δεύτερη φορά σε κυρίως ταμπλό κάποιου Grand Slam, όμως εκεί η Ντάρια Σάβιλ δεν της έδωσε δικαίωμα αμφισβήτησης της υπεροχής της.

Η αθλήτρια από την Αυστραλία (από το 2015 εκπροσωπεί την Αυστραλία αφήνοντας την Ρωσία) πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και χάνοντας μόλις τρία γκέιμ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros μετά από 1 ώρα και 13 αγωνιστικά λεπτά.

Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής με την πολύπειρη Σάβιλ, η οποία άλλωστε έχει βρεθεί στο παρελθόν και στο νούμερο 20 του κόσμου (το 2017), να τελειώνει σχετικά εύκολα την δουλειά.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα κρατήσει αναμφίβολα τις εμπειρίες που αποκόμισε από την δεύτερη της συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό Grand Slam και παράλληλα θα ανέβει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (από το 187, στο 164).

Τα σετ: 1-6, 2-6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!