Τζόκοβιτς: “Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω κόντρα στον Τσιτσιπά” (vid)

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς ενόψει του μεγάλου τελικού του Roland Garros 2021, όπου θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί αύριο 13/6 για έκτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Γαλλικού Όπεν, όπου θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να προσθέσει ακόμη ένα major στην πλούσια συλλογή του.

Αν τα καταφέρει θα φτάσει τα 19 grand slam και θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ που έχουν κατακτήσει από 20.

Ο Σέρβος πρωταθλητής ανέφερε πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει απέναντι στον Τσιτσιπά, ώστε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, ενώ συμπλήρωσε πως σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 18 φορές πρωταθλητής grand slam:

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τελικό μετά από 48 ώρες ενός επικού ημιτελικού. Οι ικανότητες ανάκαμψης καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ήταν αρκετά καλές.

Είμαι σίγουρος ότι ο φυσιοθεραπευτής μου θα κάνει τα πάντα για να παρουσιαστώ “φρέσκος”. Έπαιξα ήδη αρκετό τένις, δεν χρειάζεται να μπω πάλι σε δυνατή προπόνηση.

Ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Γι’ αυτόν είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Νομίζω ότι είναι στην κορυφή του FedEx ATP Race φέτος. Γενικά έχει πολύ καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι έχει ωριμάσει πολύ ως παίκτης και ότι στο χώμα παίζει αδιαμφισβήτητα το καλύτερο τένις του.

Πέρυσι παίξαμε έναν πλούσιο σε θέαμα ημιτελικό 5 σετ. Ξέρω ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μπορέσω να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου όσο περισσότερο μπορώ γιατί θα χρειαστώ μεγάλη ενέργεια και σε αυτό το ματς”.

Στιγμιότυπα από την μάχη τους στα ημιτελικά του Roland Garros 2020:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.