Πρωταθλήτρια στο Roland Garros η Κρεϊτσίκοβα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη παρουσία της στο γαλλικό όπεν η Κρεϊτσίκοβα

Η Τσέχα, που άφησε εκτός συνέχειας στον ημιτελικό την Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο grand slam τίτλο της καριέρα της και μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου επιτεύγματος ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Παβλιουτσένκοβα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η Τσέχα ήταν κυριαρχική. Αρχικά η Κρεϊτσίκοβα έσπασε αμέσως το σερβίς της Ρωσίδας κάνοντας το 1-1. Εν συνεχεία, κέρδισε άλλα 5 γκέιμς στη σειρά και με 6-1 κατέκτησε το πρώτο σετ σε μισή ώρα παίζοντας εντυπωσιακά. Από την άλλη, το Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης παρά το γεγονός ότι είχε την στήριξη του κόσμου, δεν κατάφερε να εναρμονιστεί με τον τρόπο παιχνιδιού της Τσέχας και έτσι έχασε την επαφή με το σκορ εύκολα.

Με το ξεκινάμε του δεύτερου σετ, η Παβλιουτσένκοβα κέρδισε το πρώτο της σερβίς γκέιμ στο παιχνίδι κάνοντας το 1-0. Μάλιστα, η Ρωσίδα έκανε και το 2-0 δείχνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά από το πρώτο χαμένο σετ. Εν τέλει, το σετ έκλεισε στο 6-2 υπέρ της Παβλιουτσένκοβα που έκανε το 1-1 με αποτέλεσμα το παιχνίδι να επιστρέψει στην ισοπαλία. Αξίζει να αναφέρουμε πως με το φινάλε του σετ, η Ρωσίδα κάλεσε ιατρική βοήθεια στο γήπεδο με αποτελέσματα ο ρυθμός της να χαθεί και να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Η Κρεϊτσίκοβα πραγματοποίησε μπρέικ στο 1-1 του τρίτου σετ και φαινόταν πως πήρε εκ νέου τον πρώτο λόγο για τη νίκη (2-1). Ωστόσο, η Παβλιουτσένκοβα απάντησε και πάλι στη Τσέχα και ισοφάρισε σε 2-2 επιβεβαιώνοντας το πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο παίκτριες. Αλλά εν συνεχεία το «έργο» επαναλήφθηκε καθώς το Νο32 έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε ξανά, με 4-3. Τελικά, η Τσέχα έκλεισε το σετ με 6-3 και κατέκτησε το παιχνίδι και τον πρώτο grand slam τίτλο ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.