Ναδάλ για τελικό!

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν ο νικητής στον ισπανικό «εμφύλιο» κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ καθώς κατάφερε να επικρατήσει 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν ο νικητής στον ισπανικό «εμφύλιο» κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ καθώς κατάφερε να επικρατήσει 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ισπανός, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Νταβίντ Φερέρ παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο έτερος Ισπανός κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Ο «Ράφα» όμως δεν ήταν διατεθειμένος να γίνει άλλο ένα «θύμα» στην διοργάνωση και έτσι στο δεύτερο σετ ανέβασε στροφές και με «όπλο» του το δυνατό του σερβίς αλλά και τα χτυπήματα στις γωνίες ισοφάρισε το παιχνίδι με 6-4.

Στη συνέχεια, ο Ναδάλ πίεσε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλό του, ο οποίος έδειχνε και σημάδια κούρασης και το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο έπακρο παίρνοντας και το τρίτο σετ με 6-0. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Ναδάλ έκανε επίδειξη δύναμης, ο Φερέρ δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και αυτό κατέληξε υπέρ του «Ράφα» με 6-1.

Έτσι, πήρε το εισιτήριο στα ημιτελικά του γαλλικού Όπεν όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μονφίς – Μάρεϊ. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι ήδη γνωστό καθώς κοντράρεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γκουλμπίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.