Απειλεί τα «θηρία» ο Μονφίς!

Ο Γκαέλ Μονφίς κατάφερε να πάρει άνετη νίκη επί του Γκαρθία Λόπεθ με 3-0 σετ και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «8» του γαλλικού Όπεν.

Ο Γκαέλ Μονφίς κατάφερε να πάρει άνετη νίκη επί του Γκαρθία Λόπεθ με 3-0 σετ και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «8» του γαλλικού Όπεν.

Ο Γάλλος, νούμερο 28 της παγκόσμιας κατάταξης, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αγωνιζόμενος στην «έδρα» του και έχοντας το κοινό στο πλευρό του σε κάθε του αναμέτρηση.

Έτσι, κατάφερε να ξεπεράσει με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Ισπανού, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 41 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Γάλλος πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε γκέιμ (6-0) έχοντας ως «όπλο» του το δυνατό του μπάκχαντ αλλά και τα χτυπήματα στις γωνίες, τα οποία εξάντλησαν τον Ισπανό.

Στο δεύτερο σετ ο Μονφίς συνέχισε στο ίδιο τέμπο και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του κατακτώντας το με 6-2.

Στη συνέχεια όμως είδαμε εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ισπανό να μπαίνει δυνατά στο τρίτο σετ και να προσπαθεί να μειώσει και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Το σετ πήγε στο τάι μπρέικ αλλά ο Μονφίς κατάφερε να το κατακτήσει με 7-5 και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μάρεϊ –  Βερντάσκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.