Πήρε το ντέρμπι η Εράνι

Η Σάρα Εράνι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Γιάνκοβιτς καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ και την πρόκριση στις «8» του γαλλικού Όπεν.

Η Σάρα Εράνι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Γιάνκοβιτς καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ και την πρόκριση στις «8» του γαλλικού Όπεν.

Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό από πλευράς θεάματος καθώς οι δύο αθλήτριες έπαιξαν τέννις κορυφαίου επιπέδου και έτσι κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Η Εράνι κατάφερε να ξεκινήσει καλά και να πάρει τα πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια η Γιάνκοβιτς ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στη μέση του πρώτου σετ η Γιάνκοβιτς πήρε ιατρικό τάιμ άουτ καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Εράνι κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Ιταλίδα, νούμερο έντεκα της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είχε τάσεις αυτοχειρίας και έτσι κατάφερε να το κατακτήσει με 6-2 παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Πέτκοβιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.