Σάκκαρη: «Ξέρω ότι έχω σκαμπανεβάσματα, θέλω μια καλή πορεία σε Grand Slam»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την νικηφόρα πρεμιέρα στο τουρνουά Τσάρλεστον, αλλά και στις πιθανότητες να κάνει μια καλή πορεία σε Grand Slam.

Με το… δεξί μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στο χώμα και στο τουρνουά Τσάρλεστον στις ΗΠΑ κόντρα στην Βικτόριγια Τόμοβα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε εύκολα το «εμπόδιο» της Βουλγάρας, καθώς επικράτησε εύκολα με 2-0 (6-3, 6-3 ) σετ και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του τουρνουά. Η Σάκκαρη έκανε δηλώσεις και σχολίασε το πρώτο δείγμα της στο Τσάρλεστον, ενώ στάθηκε στο τί θα ήθελε να κάνει σε Grand Slam.

«Είμαι ευχαριστημένη από την αντίδραση μου στα δύσκολα σημεία του αγώνα. Συνολικά ξέρω ότι είμαι ένας χαρακτήρας που έχει σκαμπανεβάσματα», τόνισε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και συμπλήρωσε: «Θέλω να τα εξαλείψω και να μην έχω πολλές πτώσεις στη σεζόν. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου και θα δούμε πώς θα είναι η κατάταξη στο τέλος της χρονιάς. Δεν έχω παίξει καλά σε μεγάλο τουρνουά επιπέδου Grand Slam εδώ και καιρό. Ύστερα από ένα καλό Grand Slam ίσως μπορέσω να πω ότι έχω κρατήσει αυτή τη σταθερότητα των τελευταίων εβδομάδων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.