Σβιόντεκ-Πεγκούλα 2-0: «Βασίλισσα» στο Κατάρ! (hls)

Η Ίγκα Σβιόντεκ, παρέμεινε στην κορυφή του τουρνουά στο Κατάρ, επικρατώντας στον τελικό της Πεγκούλα με 2-0 σετ, 6-3, 6-0!

Η Ίγκα Σβιόντεκ, έκανε το back to back, υπερασπίστηκε τον τίτλο της στην Ντόχα και παρέμεινε στην κορυφή του τουρνουά για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Η αθλήτρια από την Πολωνία, νούμερο ένα στον κόσμο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα και παίζοντας εξαιρετικό τέννις πήρε τον τίτλο!

Στο πρώτο σετ, η 21 ετών αθλήτρια, ξεκίνησε ιδανικά, με μπρέικ για το 2-0!

Η Σβιόντεκ, είχε χάσει μόλις δύο γκέιμ σε δύο ματς μέχρι τον τελικό και η Πεγκούλα γνώριζε πως το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα ήταν.

Η Αμερικανίδα, έσπασε το σερβίς της αθλήτριας από την Πολωνίας για να κάνει το 2-1 και εν συνεχεία ισοφάρισε σε 2-2! Η Σβιόντεκ πήρε ένα ακόμη μπρέικ για το 4-2 όμως η Πεγκούλα απάντησε με μπρέικ για το 4-3!

Το νούμερο ένα στον κόσμο, ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και με νέο μπρέικ προηγήθηκε με 5-3 σε 32 λεπτά! Έπειτα κράτησε το σερβίς της για το 6-3 σε 38 λεπτά!

Η Πεγκούλα, έδειξε στους πρώτους πόντους του δεύτερου σετ, πως έχει την ενέργεια για να ψάξει για κάτι καλό. Πήρε κάποιους καλούς πόντους, όμως η Σβιόντεκ φρόντισε από νωρίς να βάλει «φρένο» στα όνειρα της Αμερικανίδας και με μπρέικ έκανε το 1-0.

Η Πεγκούλα, κάτοχος του τουρνουά στο διπλό μαζί με την Κόκο Γκοφ, είδε την Σβιόντεκ να εκμεταλλεύεται όποιο λάθος έκανε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σχεδόν μετά από 25 λεπτά το 5-0 με συνολικά τρία μπρέικ στο δεύτερο σετ.

Η Πολωνή, σέρβιρε και έκλεισε το τουρνουά μετά από μια ώρα και δέκα λεπτά, (32 στο δεύτερο σετ)!

Έτσι, κατέκτησε το τουρνουά για δεύτερη διαδοχική φορά και συνολικά έφτασε τους 12 τίτλους στην καριέρα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.