Σάκκαρη: Ώρα πρόκρισης κόντρα στη Σαμπαλένκα

Εάν η Ελληνίδα τενίστρια επικρατήσει σε straight sets της Λευκορωσίδας, ό,τι και να συμβεί στην αναμέτρηση της Πεγκούλα με τη Ζαμπέρ, προκρίνεται στα ημιτελικά του WTA Finals.

Ενώπιον μιας τεράστιας αγωνιστικής πρόκλησης βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/11, Novasports6 όχι νωρίτερα από τις 2:00) εάν καταφέρει να επικρατήσει σε straight sets της Αρίνα Σαμπαλένκα, θα έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals, δηλαδή στο τουρνουά των 8 κορυφαίων της χρονιάς.

Μάλιστα στην περίπτωση που νωρίτερα η Τζέσικα Πεγκούλα νικήσει την Ονς Ζαμπέρ, τότε η Ελληνίδα τενίστρια θα πάρει και την πρώτη θέση του ομίλου της.

Βεβαίως ακόμη και με απλή νίκη επί της Σαμπαλένκα (2-1 σετ) κατ’ ουσίαν θα έχει προκριθεί, αφού θα απαιτηθεί ένα τρελό σενάριο για να μείνει εκτός τετράδας.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε κοντραριστεί και πέρσι στο Finals στη Γουαδαλαχάρα με την Σάκκαρη να επικρατεί σε ένα σπουδαίο ματς με 2-1 σε 2 ώρες και 47 λεπτά, που ήταν και το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι της περσινής διοργάνωσης.

Η αποψινή μονομαχία θα είναι η 7η τους με την Σαμπαλένκα να προηγείται με 4-2 κι όλα τα παιχνίδια να έχουν διεξαχθεί σε σκληρή επιφάνεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.