WTA: Career high η Παπαμιχαήλ, στο νούμερο 6 του κόσμου η Σάκκαρη!

Έπειτα από δυο εξαιρετικές εβδομάδες στην Τυνησία, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ, ανεβαίνοντας για 1η φορά στο Νο.143 της κατάταξης WTA. Άνοδος μίας θέσης και για την Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο νούμερο 6 του κόσμου.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις στην Τυνησία και με έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια, δικαίως ανέβηκε στο νούμερο 143 του κόσμου για πρώτη φορά στην καριέρα της!

Την πρώτη εβδομάδα έπαιξε στο 250άρι της WTA, Jasmin Open, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε μέχρι τη φάση των “16”. Εκεί ηττήθηκε με 2-1 σετ από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια του τουρνουά, Elise Mertens. Τη δεύτερη εβδομάδα αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της ITF, όπου πέτυχε 3 νίκες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Έτσι, από το νούμερο 175 βρέθηκε μέσα σε 2 εβδομάδες στο νούμερο 143 της παγκόσμιας κατάταξης, βελτιώνοντας κατά 4 θέσεις το προηγούμενο career high της.

Άνοδος και για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία βελτιώθηκε κατά μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.