Καλίνινα-Σάκκαρη 2-1: Ψηλά το κεφάλι Μαρία, έρχεται Wimbledon (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προκριθεί στους «16» του Ίστμπουρν καθώς δέχθηκε την ανατροπή από την Ανχελίνα Καλίνινα. Και τώρα... Wimbledon για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη φάνηκε να ελέγχει την κατάσταση μέχρι τα μέσα στου δεύτερου σετ, όμως κάπου εκεί έχασε την συγκέντρωση της και η Ανχελίνα Καλίνινα δεν άφησε αυτή την κατάσταση να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είδε την πορεία της στο Ίστμπουρν να τελειώνει άδοξα, όμως δεν υπάρχει καιρός για δεύτερες σκέψεις και προβληματισμό. Το Wimbledon είναι προ των πυλών (27/06) και αποτελεί το μεγάλο στόχο αυτής της εποχής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος η Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο σετ και έκανε την κατάκτηση του να μοιάζει εύκολη υπόθεση με δύο μπρέικ (6-3). Η συνέχεια όμως άνηκε στην Ουκρανή, η οποία έκανε πρώτη μπρέικ στο δεύτερο σετ (3-2) και έβγαλε αντίδραση όταν η Μαρία έσβησε δύο set point και ισοφάρισε σε 5-5. Έκανε break στο break και έκλεισε το σετ στο 7-5.

Στο τρίτο και κομβικό σετ η Καλίνινα ήταν καλύτερη και με πανομοιότυπο τρόπο με το δεύτερο σετ, το κατέκτησε με 6-4 και προκρίθηκε στην Φάση των «16» του Ίστμπουρν. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν, νούμερο 33 στον κόσμο.

Τα σετ: 3-6, 7-5, 6-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.