Τένις: Τίτλοι τέλους για την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Μόνικα Πουίγκ (vid)

Μόλις στα 28 της χρόνια η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο Μόνικα Πούιγκ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Αναλυτικά το μήνυμα της Πουίγκ:

«Τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου, το τένις ήταν μια σταθερά. Μου έδωσε τις πιο ευχάριστες και αλησμόνητες εμπειρίες που θα μπορούσα να ζητήσω. Αλλά κάποιες φορές, τα καλά πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος. Σήμερα, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το τένις. Μετά από 3 χρόνια μαχών με τραυματισμούς και 4 εγχειρήσεις, το σώμα μου υπέφερε αρκετά.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, επειδή θα ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους, αλλά κάποιες φορές η ζωή κάνει άλλα σχέδια για σένα και πρέπει να ανοίγουμε νέες πόρτες που μας οδηγούν σε συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω πως θα παραμείνω πολύ ενεργή στον κόσμο του τένις, αφού θα είμαι από δω και πέρα μέλος της οικογένειας του ESPN, όπου θα συμμετέχω και σε πολλά άλλα αθλήματα με τα οποία είμαι παθιασμένη! Επίσης θα έχω και έναν ρόλο συμβούλου για τα νέα παιδιά και τους ανερχόμενους παίκτες, μέσα από προγράμματα και συνεργασίες με ακαδημίες.

Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους. Την οικογένειά μου, τη μητέρα μου που ήταν μαζί σ’ αυτό το τρελό ταξίδι από την πρώτη μέρα, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, τον αρραβωνιαστικό μου, όλους τους προπονητές μου, τον ατζέντη μου Marijn, την IMG, την WTA, την PRTA, την COPUR, τους χορηγούς μου και φυσικά τους φανς. Χωρίς εσάς παιδιά, δεν θα είχα το κουράγιο να παλέψω για τα όνειρά μου σε καθημερινή βάση.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.