Σάκκαρη: “Περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα στο Top – 10”

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη νίκη με 2-0 σετ, κόντρα στην Ίνγκα Σβιόντεκ, αλλά και την παρουσία της στο Top - 10.

Περήφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σχολίασε τη νίκη επί της Ίνγκα Σβιόντεκ με 2-0 σετ, αλλά και το ξέσπασμα της αντιπάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σβιόντεκ και τη νίκη της:“Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Σβιόντεκ. Και τις τρεις φορές που έπαιξα απέναντί της ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου που είχα κάνει στη σεζόν, όπως και σήμερα που θεωρώ ότι ήμουν πολύ σταθερή παρά τις δύσκολες συνθήκες”.

Για την πορεία της: “Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο Top 10 και που φυσικά εκπροσωπώ τη χώρα μου σε αυτό το σημαντικό τουρνουά. Είναι καταπληκτικό που μπορώ να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο παίζοντας σε αυτά τα τουρνουά, ούσα μια από τις καλύτερες παίκτριες του Tour. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό”.

Για το ξέσπασμα της Σβιόντεκ: “Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο είμαστε άνθρωποι. Η Ίγκα είναι μόλις 20 ετών, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες θα έχω εγώ στο μέλλον γιατί εκείνη βρίσκεται στην αρχή. Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι και μεταξύ μας είχαμε πάντα υπέροχες συζητήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας