Σάκκαρη: Με Σβιόντεκ στον ημιτελικό του τουρνουά της Οστράβα

Η Ίγκα Σβιόντεκ κέρδισε με 2-0 σετ την Έλενα Ριμπάκινα και έκλεισε «ραντεβού» με τη Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα («500άρι» τουρνουά WTA).

Το νούμερο έξι του κόσμου θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον αυριανό (25/09) ημιτελικό του τουρνουά της Οστράβα. Η 20χρόνη Πολωνή, Ίγκα Σβιόντεκ κέρδισε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) την Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν (νούμερο 16 στο κόσμο) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Οι δύο τενίστριες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς διατηρούν φιλική σχέση. Ως αντίπαλες πάντως, έχουν συναντηθεί μία μόλις φορά με την 26χρόνη Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει επιβλητική νίκη (6-4, 6-4) και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρόσφατου Ρολάν Γκαρός.

Ο άλλος ημιτελικός του τουρνουά θα προκύψει από τα ματς Τέιχμαν-Κβίτοβα (σε εξέλιξη) και Κονταβέιτ-Μπέντσιτς (βράδυ Παρασκευής 24/09). Αν τα δύο αουτσάιντερ, δηλαδή η Τέιχμαν και η Κονταβέιτ επικρατήσουν η Μαρία θα βρεθεί για πρώτη φορά με κάθε επισημότητα στο Top-10 του κόσμου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα σενάρια που φέρνουν την Ελληνίδα στην δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης την Δευτέρα (27/09), όταν και θα ανακοινωθεί η ανανεωμένη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.