Ω, τι κόσμος Στέφανε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0 τον Άλβαρο Γκιγιέν και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα επί του Εκουαδόρ σε ένα γεμάτο Ο.Α.Κ.Α.

Το ιστορικό για το ελληνικό τένις σαββατοκύριακο ξεκίνησε με αναμενόμενο τρόπο. Μπροστά σε περισσότερους από 10 χιλιάδες θεατές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Αλβάρο Γκιγιέν άνοιξε λογαριασμό για την Ελλάδα στην αναμέτρηση με το Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Την παράσταση μπορεί να έκλεψε η εικόνα των κερκίδων, με τον ελληνικό τένις να ζει το δικό του Big Bang χάρη στους Τσιτσιπά – Σάκκαρη, όμως υπήρχε και ένας αγώνας. Εκεί ο Έλληνας τενίστας, Νο.3 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 7-5. Στο δεύτερο το τελικό 6-2 δείχνει την ανωτερότητα του.

Στο τέλος του αγώνα, ο Τσιτσιπάς δήλωσε:
«Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω στην Αθήνα μπροστά σε τόσο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Είναι μεγάλη η χαρά μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας να τον ευχαριστήσουμε. Μία εβδομάδα πριν έπαιξα σε ένα εξίσου μεγάλο γήπεδο με λιγότερους Έλληνες βέβαια στις κερκίδες, αλλά δεν με αγχώνουν οι θεατές, όχι! Πάμε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.