Μεντβέντεφ: “Συγχαρητήρια στον Τζόκοβιτς, δεν ήταν η μέρα μου”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Νόβακ Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του αυστραλιανού όπεν, ενώ εκείνος τόνισε ότι δεν ήταν η μέρα του.

Στον τελικό του αυστραλιανού όπεν βρέθηκαν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τον τίτλο κατέκτησε για 9η φορά ο Σέρβος τενίστας με τον Ρώσο να δίνει τα συγχαρητήρια του, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και το πόσο χαμηλών τόνων είναι ο Τζόκοβιτς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την ήττα και τον χαμένο τίτλο από τον Τζόκοβιτς: “Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις όταν έχεις χάσει σε έναν τελικό Grand Slam. Καταρχάς συγχαρητήρια στον Νόβακ και την ομάδα. 9 τίτλοι στην Αυστραλία είναι φανταστικό και πιθανότατα δεν θα είναι ο τελευταίος.

Για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Τζόκοβιτς: “Συνάντησα πρώτη φορά με τον Νόβακ όταν ήμουν 500-600 στον κόσμο, βρεθήκαμε στο Μόνακο και ήταν ήδη Νο1 και πρωταθλητής στο Wimbledon. Σκέφτηκα ότι δεν θα μου μιλάει. Ήταν σαν Θεός για μένα. Ήμουν ντροπαλός και άρχισε να μου μιλάει, να μου κάνει ερωτήσεις μου μίλησε σαν φίλος και εξεπλάγην. Δεν έχει αλλάξει από τότε η συμπεριφορά του και. Είσαι σπουδαίος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος.

Για το μέλλον: “Ελπίζω σύντομα να κρατήσω ένα Grand Slam. Ευχαριστώ και το κοινό που μας επέτρεψε να έρθουμε εδώ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ήθελα να κρατήσει λίγο παραπάνω σήμερα αλλά δεν ήταν η μέρα μου”
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.