Australian Open: Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Τσιτσιπάς

Τη στήριξη αρκετών Ελλήνων ομογενών θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη "μάχη" με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά του Australian Open.

Τη στήριξη αρκετών Ελλήνων ομογενών θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη “μάχη” με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά του Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά την επική ανατροπή επί του Ράφαελ Ναδάλ, είναι έτοιμος για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του, όμως δεν θα είναι μόνος! 

Το lockdown που επιβλήθηκε στην Πολιτεία της Βικτώρια, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (18/2), οπότε οι φίλαθλοι του τένις θα επιστρέψουν στο Melbourne Park.

Μάλιστα, στην ελληνική ομογένεια επικρατεί ξεσηκωμός, μετά τη μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του τουρνουά και στο παιχνίδι με τον Μεντβέντεφ αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” στη “Rod Laver Arena“. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 7.500 φιλάθλους στο πλευρό του Έλληνα τενίστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτή τη φορά, θα έχει θερμή υποστήριξη στην προσπάθεια να προκριθεί στον πρώτο του Grand Slam τελικό. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.