Australian Open: Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε κοντά στην αποβολή (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε βρεθεί κοντά στην αποβολή του από το αυστραλιανό όπεν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γίρι Λεχέτσκα.

Ο Έλληνας τενίστας έριξε το μπαλάκι με δύναμη στον πίσω τοίχο και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy. Αν το μπαλάκι είχε βρει το ball boy, ο 24χρονος τενίστας θα είχε αποχαιρετήσει ήδη τη διοργάνωση της Μελβούρνης, όπως είχε συμβεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2020 στο US Open.

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε για το περιστατικό: «Είδα το ball kid όταν επέστρεψε η μπάλα. Είμαι επαγγελματίας τενίστας, προφανώς και δεν σημάδευα το παιδί. Είδα τον τοίχο, την έστειλα προς τον τοίχο. Το παιδί, στα μάτια, ήταν αρκετά μακριά μου. Θα έπρεπε να είμαι τελείως άστοχος για να το χτυπήσω. Σίγουρα δεν είναι ωραίο ούτε να χτυπήσω την μπάλα προς τον τοίχο. Δε νομίζω να τη χτύπησα τόσο δυνατά, αλλά δεν έχει σημασία. Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν θα έπρεπε να το είχα κάνει. Ήταν μέρος της στιγμής, ήταν κακό το χτύπημά μου και υπήρχε λίγος εκνευρισμός. Συνέχισα να παίζω μετά από αυτό, δεν το άφησα να με επηρεάσει».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.