Australian Open: Επιτέθηκε στα ΜΜΕ ο Νικ Κύργιος

Επίθεση κατά των ΜΜΕ της Αυστραλίας εξαπέλυσε ο Νικ Κύργιος, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τον τελικό του διπλού.

Ο Εληνοαυστραλός τενίστας δήλωσε πως οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν και πως αυτό του δημιούργησε πρόβλημα με τον πατέρα της Άσλεϊ Μπάρτι.

Χαρακτηριστικά, ο 27χρονος τενίστας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Ακόμα και ο πατέρας της Aς ήρθε σε εμάς και είπε πως ήταν το καλύτερο κοινό που είχε δει ποτέ. Προφανώς, η Aς είναι τρομερή παίκτρια, αλλά νομίζω οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους αγώνες μου, όπου παίζω τα γήπεδα είναι γεμάτα και υπάρχει λόγος γι’ αυτό”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Γ… ΜΜΕ. Ειλικρινά, δεν είπα κάτι ασεβές προς την Άσλεϊ Μπάρτι, είπα πως το κοινό ήταν εκπληκτικό και πως ένιωσα ότι εγώ και ο Κοκκινάκης παίξαμε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ο πατέρας της Aς ήρθε και μου το είπε αυτό. Το μόνο που είπα είναι πως όπου παίζουμε, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Μεγαλώσαμε μαζί με την Ας και πάντα ήξερα τις δυνατότητές της”.

Τέλος, ο Κύργιος αναφέρθηκε και στον Μαξ Παρσέλ: “Όσο για σένα Μαξ Παρσέλ, ηλίθιε, σχετικά με τα σχόλια που έκανες μετά τον αγώνα, προφανώς δεν έχεις ιδέα από ψυχαγωγία και αθλητισμό. Αν δεν το έχεις προσέξει, υπάρχει λόγος που ο κόσμος έρχεται στους αγώνες μου. Είναι επειδή το επίπεδό μου και το παιχνίδι μου είναι άξια παρακολούθησης. Την επόμενη φορά που θα χάσεις σε τελικό Grand Slam, θα πρέπει να κρατήσεις το κεφάλι χαμηλά και να προσπαθήσεις να βρεις πως να παίξεις τους σημαντικούς πόντους καλύτερα. Δε χρειάζεται να κράζεις τους άλλους Αυστραλούς στα ΜΜΕ επειδή ο κόσμος προτιμάει να βλέπει μπογιά που στεγνώνει από το σερβίς-βολέ παιχνίδι σου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.