Τσιτσιπας: “Δε με έχει ενοχλήσει ο αγκώνας μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση επί του Σεμπαστιάν Μπαές και τόνισε πως δεν έχει καμία ενόχληση στον αγκώνα του.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως δεν ήξερε τι να περιμένει πριν το ματς με τον Αργεντινό, καθώς δεν τον ήξερε, ενώ μίλησε και για τα τεστ κορωνοϊού στο αυστραλιανό όπεν. Αναλυτικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον Μπάες: «Δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν περίμενα τίποτα, για να είμαι ειλικρινής. Δεν τον έχω δει πολύ να παίζει, ήξερα ότι πήγε καλά στο Next Gen Finals. Είδα κάποια βίντεο, φάνηκε ενδιαφέρων παίκτης. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει με αντιπάλους που δεν είναι πολύ καιρό στο τουρ και μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ. Όταν κατάφερα να διαβάσω λίγο το παιχνίδι του και να δω τι του αρέσει να κάνει, τα πράγματα λειτούργησαν».

Για τον αγκώνα του: «Νιώθω ότι βελτιώνομαι κάθε φορά από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο αγκώνας μου δεν με έχει ενοχλήσει από το Σίδνεϊ και μετά. Βλέπω πρόοδο από τότε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τα… αμφιλεγόμενα τεστ για Covid στη διοργάνωση: «Είναι ευθύνη του κάθε παίκτη να δει αν είναι θετικός. Προσπαθώ να κάνω συχνά rapid tests, είναι ευθύνη μου και κάτι που πρέπει να κάνω για να είμαι 100% σίγουρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.