Πρόεδρος Σερβίας: “Νομίζουν ότι ταπείνωσαν τον Τζόκοβιτς”

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς στήριξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αναφέρθηκε σ' όλα αυτά που πέρασε ο τενίστας.

“Πυρά” κατά των δικηγόρων της Κυβέρνησης της Αυστραλίας έριξε ο Αλεξάντερ Βούτσιτς για τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. Ο Σέρβος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι κακαομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα, ενώ ο Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στη χώρα του με ψηλά το κεφάλι.


«Του είπα ότι ανυπομονώ να έρθει στη Σερβία, να επιστρέψει στη χώρα του, να είναι εκεί που είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Κακομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα για 11 ημέρες, την 11η μέρα του έδωσαν την απόφαση που πάρθηκε την πρώτη μέρα», δήλωσε αρχικά ο Βούτσιτς στο Novosti και στη συνέχεια είπε:

«Είδατε στην άσκοπη διαδικασία του δικαστηρίου πόσα ψέματα είπαν οι δικηγόροι της αυστραλιανής κυβέρνησης. Απλώς λένε ψέματα. Λένε ότι υπάρχουν λιγότερo από το 50% που είναι ανεμβολίαστο και επίσημα ο αριθμός είναι 58%. Μην ξεχνάτε ότι είναι υψηλότερο από ό,τι σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ήταν ένα άσκοπο επιχείρημα. Οι Αυστραλοί αθλητές θα είναι ευπρόσδεκτοι στη Σερβία στο πρωτάθλημα στίβου τον Μάρτιο και δεν θα τους κακομεταχειριστούμε λόγω εκλογών.

Ευχαριστώ τον αυστραλιανό λαό καθώς είμαι σίγουρος ότι αγαπά τους Σέρβους. Νομίζουν ότι έχουν ταπεινώσει τον Τζόκοβιτς, αλλά έχουν ταπεινώσει τον εαυτό τους. Μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια με το κεφάλι ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.