Κύργιος για Τζόκοβιτς: «Αν κερδίσει το Open θα βγω στην παρέλαση με μάσκα το πρόσωπό του»

O Αυστραλός τενίστας στέκεται στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς και τον υπερασπίζεται με την κάθε ευκαιρία.

Όπως αποκάλυψε ο Κύργιος σε ένα podcast που συμμετείχε, ο Νόλε τον πήρε τηλέφωνο να τον ευχαριστήσει. Μια συμπαράσταση που ήρθε από έναν τενίστα που δεν το περίμενε ο Τζόκοβιτς, με τον Κύργιο να δικαιολογεί την στάση του για άλλη μία φορά.

Οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου:

«Σαν άνθρωπος το βλέπω ως κάτι τρομακτικό να τον θεωρούν από την κυβέρνηση ως κίνδυνο για την δημόσια υγεία και τάξη με βάση την προσωπική άποψη κάποιου (υπουργού Μετανάστευσης) και να τον δικάζουν γι’ αυτό. Θέλω ειλικρινά να δικαιωθεί και να κερδίσει το Australian Open. Εγώ θα βγω στην παρέλαση με μάσκα το πρόσωπό του και μπλουζάκι που θα γράφει Idemo (σ.σ.: πάμε)» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χοκ είπε ότι είναι απειλή για τα σύνορά μας. Δεν είναι. Είναι σαν να είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής αυτή τη στιγμή. Είναι εδώ για να παίξει τένις, δεν κάνει τίποτα σε κανέναν. Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μελβούρνης έχει υπάρξει απαίσια τα τα τελευταία δύο χρόνια. Καταλαβαίνω την οργή επειδή δεν έχει εμβολιαστεί και πήρε ιατρική εξαίρεση, αλλά είχε τα χαρτιά».

Για τους συναθλητές του: «Ως άνθρωπος σίγουρα αισθάνεται απομονωμένος από εμάς τους υπόλοιπους. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, σαν μην κάνει τίποτα σωστό. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και μου είπε “ευχαριστώ για τη στήριξη”. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν εγώ αυτός που θα τον στήριζε. Ανθρώπινα, χρειάζεται στήριξη από τους άλλους παίκτες. Ο Τσιτσιπάς, εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχεις τις απόψεις του για τα εμβόλια. Ο Μάρεϊ πάντα θα πει το σωστό πράγμα. Ο Ναδάλ, ό,τι να’ ναι. Αλλά αδερφέ, πού είναι η στήριξη; Φανταστείτε πώς αισθάνεται, πιθανότατα χρειάζεται στήριξη από τους παίκτες και την παίρνει από εμένα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.