Τζόκοβιτς: Βγαίνει η τελεσίδικη απόφαση

Tρεις δικαστές στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας θα εκδικάσουν την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς κατά της ακύρωσης της βίζας του από την κυβέρνηση της χώρας, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Κυριακή (16/01).

Tέλος στο «θρίλερ» που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την τον αθλητικό κόσμο. Ο ανεμβολίαστος τενίστας ελπίζει να του επιτραπεί να παραμείνει για να λάβει μέρος στο Australian Open, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα (17/01), σε μια προσπάθεια να κερδίσει το 21ο Grand Slam και να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών.

«Αυτό το θέμα θα εκδικαστεί από την ολομέλεια του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, αποτελούμενο από τον ανώτατο δικαστή Τζέιμς Άλσοπ, τον δικαστή Άντονι Μπεσάνκο και τον δικαστή Ντέιβιντ Ο’ Κάλαχαν», δήλωσε το δικαστήριο το Σάββατο (15/01). Η απόφαση που θα ληφθεί από την ολομέλεια του δικαστηρίου θα είναι οριστική και όλα τα εμπλεκόμενα τα μέρη δεν θα μπορούν να ασκήσουν έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Η διαφορά είναι πως σε περίπτωση που είχε οριστεί ένας δικαστής, η κυβέρνηση θα μπορούσε να ασκήσει έφεση σε περίπτωση που ο Τζόκοβιτς κερδίσει την υπόθεση. Τώρα, η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Αν δικαιώσει τον Νόλε, τότε την Δευτέρα θα αγωνιστεί κανονικά, αλλιώς θα επιστρέψει στην πατρίδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.