Τσιτσιπάς: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση το σερί, δύσκολο είναι να το κρατήσω»

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για την πρόκριση στα προημιτελικά της Βαρκελώνης, αλλά και στον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί κόντρα στον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα.

Ο «πρίγκιπας» του Μόντε Κάρλο, Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημοτελικά της Βαρκελώνης μετά τη νίκη 2-0 σετ επί του Ρομπέρτο Καμπάγιες Μπαένα. Μάλιστα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετρά οκτώ σερί νίκες στο χώμα και μετά το φινάλε του αγώνα αναφέρθηκε στη νίκη, αλλά και στη συνέχεια του τουρνουά.

«Έπρεπε να μείνω εκεί και να προσπαθήσω να βρω λύσεις, επέστρεφε καλά σε κάποιες στιγμές του αγώνα και έπρεπε να βγάλω μεγάλα χτυπήματα. Η υπομονή μου ήταν εκεί όταν τη χρειάστηκα. Έκανα πολύ καλά πράγματα με το forehand μου και το σερβίς μου έκανε κλικ σε κάποιο σημείο του αγώνα, οπότε πήρα κάποια γκέιμ με μεγαλύτερη ευκολία. Οπότε έκανα συντήρηση δυνάμεων συγκριτικά με προηγούμενα σημεία του ματς. Έβγαλα μερικά μεγάλα σερβίς και αυτό με βοήθησε να κερδίσω το μομέντουμ και αυτοπεποίθηση, ξέροντας ότι μπορώ να σερβίρω έτσι. Και το πέρασα αυτό και στις επιστροφές μου, έτσι όλα αυτά δούλεψαν σε ένα καλό σημείο του ματς και ήξερα ότι ήμουν τυχερός σε ένα-δύο πόντους, θα είχα την ευκαιρία για μπρέικ. Έτσι και έγινε, οπότε έγινε πιο εύκολη η ζωή μου», δήλωσε ο Στεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.