Α. Τσιτσιπάς: «Από τα καλύτερα τουρνουά του Στέφανου»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Στέφανο για το τουρνουά που έκανε στο Μόντε Κάρλο και υποστήριξε πως ήταν ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του.

Εμφανώς χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου στο Μόντε Κάρλο από τον Στέφανο Τσιτσιπά παρουσιάστηκε ο Απόστολος Τσιτισπάς στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά του, από προπονητικής σκοπιάς. Tο επίπεδό του ήταν από τα καλύτερα στο χώμα. Ήταν συγκεντρωμένος και παρέμεινε έτσι για πολύ, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό. Μακάρι να το ξαναδούμε αυτό στο μέλλον και να δούμε πολύ καλά τένις από τον Στέφανο. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα και με εμένα, που είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είμαι μόνο ο προπονητής του, είμαι και ο πατέρας του. Ήταν επαγγελματίας, φοβερή συνεργασία. Όταν ξέρεις τι κάνεις στην προπόνηση, βγαίνει και στο γήπεδο.

Ποτέ δεν είχα αμφιβολία ότι θα έπαιζε σε αυτό το επίπεδο. Αλλά, ξέρετε, ο Στέφανος είναι ονειροπόλος και είναι ακόμα πολύ νέος στην ψυχή και στο μυαλό. Ως νέος άνθρωπος πρέπει να πιστεύεις στη ζωή, στους στόχους που βάζεις. Γι’ αυτό είμαστε εκεί, για να τους υπενθυμίζουμε ότι αξίζουν να είναι αυτό που είναι», σχολίασε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.