Ναδάλ: «Έχω πρόβλημα με τους κοιλιακούς εδώ και δύο μήνες»

Ο Ράφα Ναδάλ έζησε από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Μαγιόρκα και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα αγωνιστεί ούτε στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις εξήγησε πως το τελευταίο δίμηνο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολουθεί συντηρητική αγωγή, που δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη δράση.

«Δυστυχώς δεν με αφήνει το σώμα μου. Ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα και στην καθημερινότητά μου. Έχω πράγματα να λύσω και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε θέση για να αγωνιστώ. Σε προσωπικό επίπεδο ειλικρινά τα πράγματα είναι όλα καλά, αλλά σε επαγγελματικό είναι δύσκολα. Σε τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι όλα αυτά που έζησες κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, πράγματα που έζησες και που δεν είχες ονειρευτεί ποτέ ότι θα ζήσεις. Συνεχίζω να προσπαθώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη», δήλωσε αρχικά ο Ράφα Ναδάλ και συμπλήρωσε:

«Πάω μέρα με τη μέρα. Δεν αποκλείω τίποτα, ούτε αν θα αγωνιστώ στη Βαρκελώνη την άλλη εβδομάδα, ούτε στη Μαδρίτη. Δεν κατάφερα να είμαι στο Μόντε Κάρλο, αλλά όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να πάω εκεί λόγω μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζω. Ψυχικά προβλήματα έχουν όλοι οι άνθρωποι. Προφανώς υπάρχουν όταν είμαι στη δουλειά μου για πολύ καιρό και δεν μπορώ ακόμα να πετύχω τους στόχους μου. Αλλά τους τελευταίους δύο μήνες έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω 100%. Πηγαίνω σιγά-σιγά και πολύ προσεκτικά, αυτή είναι η αλήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.