ATP Finals: Ο Τζόκοβιτς θέλει μόνο τον τίτλο

Να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου στα ATP Finals θέλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-2) του Κάρλος Αλκαράθ στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Γιανίκ Σίνερ. Ο Τζόκοβιτς θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον έβδομο τίτλο του τη φετινή σεζόν και 24ο Grand Slam της καριέρας του.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε αρχικά: «Είχα μια σχεδόν τέλεια σεζόν, μία σεζόν Grand Slam. Τελείωσα τη χρονιά ως νούμερο ένα στον κόσμο, πέτυχα πραγματικά όλους τους στόχους που είχα, έσπασα πολλά ρεκόρ, έγραψα ιστορία στο άθλημα. Φυσικά, είμαι ενθουσιασμένος με τη σεζόν. Αλλά ένας ακόμη αγώνας απομένει. Ελπίζω ότι μπορώ να στέψω τη σεζόν με μια άλλη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τενίστας συμπλήρωσε: «Ήταν ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά μέχρι στιγμής. Κέρδισε τέσσερις στους τέσσερις αγώνες και έπαιξε υπέροχο τένις. Προφανώς, τον οδήγησε το μεγάλο κύμα υποστήριξης του ιταλικού κοινού του εδώ».

Τέλος, ο «Νόλε» τόνισε: «Θα πάει για το πρώτο του τρόπαιο. Θα πάω για το έβδομο μου στους Τελικούς στο τέλους του έτους. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Ελπίζω η εμπειρία να βοηθήσει λίγο. Θα έχει κόσμο στο πλευρό του. Ξέρω τι περιμένω. Νομίζω ότι ήδη ένα ματς εναντίον του σε αυτή την ατμόσφαιρα με βοηθά να προετοιμαστώ καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.