Ναδάλ: «Στόχος να είμαι έτοιμος στο Roland Garros»

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε για το δύσκολο διάστημα που περνά εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στη Μελβούρνη, σχολίασε το γεγονός πως θα βρεθεί εκτός Top-10 για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια και έθεσε ως στόχο την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση στο Roland Garros.

«Με τόσους τραυματισμούς που είχα όλα αυτά τα χρόνια είναι θαύμα που δεν έπεσα ποτέ από το Top-10. Αναρρώνω σιγά-σιγά και το παρακολουθώ εβδομάδα με την εβδομάδα. Κάνω εξετάσεις και βλέπω πως εξελίσσεται ο τραυματισμός. Στην Αυστραλία είχα μια μεγάλη ρήξη. Αναρρώνω πιο αργά απ’ ότι θα θέλαμε, όμως δεν έχω άλλη επιλογή, πρέπει απλά να δείξω υπομονή.

Δεν είμαι πια 20 ετών, αλλά κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κάθε μέρα είμαι στην ακαδημία και προπονούμαι, γυμνάζομαι, περνάω και 15-20 λεπτά στο γήπεδο, για να μην χαλαρώσουν τα χέρια μου», σχολίασε ο Ισπανός θρύλος του τένις.

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στα courts ο Ναδάλ δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος για το Μόντε Κάρλο, τη Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη, όταν νιώσω ότι είμαι έτοιμος θα επιστρέψω. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να είμαι έτοιμος για το Roland Garros».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.