Τσιτσιπάς:«Στόχος ο τίτλος σε τρία με τέσσερα χρόνια»

Το μήνυμα του Έλληνα τενίστα!

«Θέλω να πω αρχικά ότι το να βρισκόμαστε εδώ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Στόχος μας είναι, όσο ακραίο και παράλογο να ακούγεται, ο τίτλος του Davis Cup, σε 3-4 χρόνια από τώρα».

Με αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (3/2) εν όψει των αναμετρήσεων (4 και 5/2) ε τον Ισημερινό στο κλειστό Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ, για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

«Είναι κάτι που πιστεύω, το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, και χαίρομαι που η διοργάνωση έχει επιστρέψει στο παλιό της σύστημα. Η κατάκτηση του Davis Cup, μαζί με τους συμπαίκτες μου, είναι ένας από τους 3 στόχους που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου στο τένις. Θα έλεγα ότι είμαι πεινασμένος για περισσότερο τένις. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά στην Αυστραλία, όμως παραμένω προσηλωμένος στο Davis Cup τώρα.

Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, και από την επόμενη εβδομάδα να ξεκουραστώ όσο γίνεται, αλλά και να προετοιμαστώ για το επερχόμενο Tour. Για μένα είναι κάτι καινούργιο αυτό και θέλω πραγματικά να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.