Τζόκοβιτς: «Μπορώ να το κάνω ξανά στο Αυστραλιανό Όπεν»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επίσημες εμφανίσεις του στην Αυστραλία, μετά την περιπέτεια στο ξεκίνημα του 2022 όπου δεν του επιτράπηκε να πάρει μέρος σε τουρνουά επί Αυστραλέζικου εδάφους λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστος. Αρχή από την Αδελαίδα και κορύφωση με το Αυστραλιανό Όπεν της Μελβούρνης.

«Το ταμπλό είναι πολύ δυνατό. Έχεις τον Μεντβέντεφ, τον Φίλιξ, τον Ρούμπλεφ. Υπάρχουν πραγματικά τοπ αθλητές. Επίσης, στον πρώτο γύρο μπορείς να παίξεις με τον Θανάση Κοκκινάκη που είναι ο υπερασπιστής του τίτλου. Θα είχε πλάκα να παίξω με τον Θανάση μπροστά στο κοινό του» είπε ο Σέρβος αρχικά προτού μάθει αντίπαλο στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αδελαίδας.

«Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω κάθε τουρνουά που συμμετέχω. Νομίζω με την καριέρα που έχω, αξίζω να αισθάνομαι έτσι. Προφανώς και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί νέοι τενίστες στο tour και πλέον υπάρχει αλλαγή φρουράς. Αλλά εγώ κι ο Ναδάλ, είμαστε ακόμα δυνατοί από τους παλιούς», ανέφερε χαρακτηριστικά για την έναρξη της νέας σεζόν ο «Νόλε».

«Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τους αντιμετωπίσω και για να είμαι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου στη Μελβούρνη. Έχω καλές αναμνήσεις και προϊστορία στην Αυστραλία και πολλά θετικά συναισθήματα. Μπορώ να το κάνω ξανά, μπορώ να πάω μακριά» είπε ο Τζόκοβιτς. ο οποίος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 10ο τίτλο του στο Australian Open που ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

«O στόχος είναι να είμαι στο peak μου στη Μελβούρνη. Εκεί θέλω να παίξω το καλύτερό μου. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, έχω πιθανότητες να γράψω περισσότερη ιστορία. Αυτό είναι που μου δημιουργεί κίνητρο. Είναι πρόκληση αλλά και κίνητρο», κατέληξε ο σταρ του παγκόσμιου τένις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.