Ο Ναδάλ πήρε θέση για το Μουντιάλ του Κατάρ

Ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική και στο πλαίσιο αυτό ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ο Ισπανός τενίστας τοποθετήθηκε για τις συνθήκες διεξαγωγής του Μουντιάλ και τόνισε πως ο αθλητισμός είναι ένα μέσο για να γίνει καλύτερος ο κόσμος.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και οι άνθρωποι πρέπει να έχουν περισσότερα δικαιώματα. Ο αθλητισμός είναι ένας χώρος που έχει μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ και είναι σε θέση να βάλει στην ατζέντα τέτοια ζητήματα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει το πως νιώθει, όσο βεβαίως δεν κάνει κακό στον διπλανό του», δήλωσε αρχικά ο Ράφα Ναδάλ και πρόσθεσε:

«Οι αποφάσεις που πήρε η FIFA είναι αυτές που είναι. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει την ελευθερία να δείξει την ευχαρίστηση ή τη δυσαρέσκειά του, γι’ αυτό που συμβαίνει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζεται ποδόσφαιρο, να παίζεται τένις, να υπάρχει αθλητισμός, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένα μέσο για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια τέτοια διοργάνωση, το άθλημα έρχεται πάνω απ’ όλα. Τα υπόλοιπα, είναι πράγματα που αυτός ο κόσμος πρέπει να βελτιώσει, ώστε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.