Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς 2-1: Ομηρική «μάχη» αλλά στο τέλος… Νόλε (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικό tie-break επιστρέφοντας όλα τα μπαλάκια και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά Masters του Παρισιού. Αντίπαλος του εκεί στον αυριανό (06/11) μεγάλο τελικό ο Χόλγκερ Ρούνε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικό τένις στο 2ο και το 3ο σετ αλλά δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει για τέταρτη φορά στην καριέρα του τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Η πορεία του στο 1000άρι τουρνουά του Παρισιού ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά με θετικό πάντως πρόσημο και με εξαιρετικά δείγματα γραφής λίγο πριν τα ATP Finals.

Ο Τζόκοβιτς ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ (6-2), αλλά ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε με πανομοιότυπο τρόπο τον ημιτελικό (3-6). Στο τρίτο και κομβικό σετ οι δυο τους σέρβιραν εκπληκτικά, δεν δέχθηκαν μπρέικ και έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι-μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος έκανε πρώτος mini-break για το 3-4, αλλά ο Νόλε απάντησε με δύο σερί mini-break αντιστρέφοντας αμέσως το μομέντουμ. Ο Σέρβος πήρε τους επόμενους δύο πόντους στο σερβίς του και τελείωσε την δουλειά με 7-4, δείχνοντας στους Γάλλους στην κερκίδα το αυτί του καθώς εκείνοι υποστήριζαν τον Έλληνα πρωταθλητή καθ’όλη την διάρκεια του ημιτελικού.

Τα σετ: 6-2, 3-6, 7-6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.