Τσιτσιπάς: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Στοκχόλμη» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Στοκχόλμης.

Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να επικρατήσει του Μαξίμ Κρέσι και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του σουηδικού τουρνουά. Ο Τσιτσιπάς ανέλυσε τον αγώνα του και δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη σουηδική πόλη. Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μίκαελ Ίμερ-Τόμι Πολ.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Κράτησε μια… δεκαετία το τάι μπρέικ, όμως τα κατάφερα, ήταν εξαιρετικό που μπόρεσα να βγάλω αυτό το passing shot με το backhand και μετά να κλείσω τον αγώνα με το καλό σερβίς. Δεν είχα άγχος στο τάι μπρέικ, το θέμα ήταν να μείνω στη στιγμή, κάτι το οποίο έκανα πολύ καλά. Κάθε κίνηση, κάθε θετική σκέψη μετράει. Ήξερα ότι είχα απέναντί μου έναν παίκτη που θα έβγαζε σταθερά μεγάλα σερβίς κοντά στη γραμμή και έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι, μόνο όταν είχα τις μπάλες στα χέρια μου μπορούσα να κρατάω τον έλεγχο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν πολλά ράλι, ανταλλαγές χτυπημάτων και μπορεί να γίνει μονότονο και είναι σημαντικό να απασχολείς το μυαλό σου και να βιάζεσαι. Διότι δεν έχεις ρυθμό και αν βιαστείς σίγουρα αυτό δεν θα σε βοηθήσει».

Τέλος, ο Τσιτσιπάς δήλωσε για τη Στοκχόλμη: «Μου αρέσει πολύ η Στοκχόλμη, είναι υπέροχη πόλη για να παίζεις τένις. Το εννοώ. Ήρθα εδώ όταν ήμουν 12 και έδωσα μια συνέντευξη εκεί πάνω, ακόμα τη θυμάμαι. Μιλούσα με βαθιά ελληνική προφορά! Μου έρχονται αναμνήσεις, έπαιξα τουρνουά τζούνιορς εδώ, κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο, οπότε σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.