Ναδάλ: «Φεύγει ένα μέρος της ζωής μου μαζί με τον Ρότζερ»

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε πως ήταν δύσκολη ημέρα και για τον ίδιο, βλέποντας τον Ρότζερ Φέντερερ να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Ισπανός τενίστας τόνισε μεταξύ άλλων, πως ένα σημαντικό μέρος της ζωής του φεύγει μαζί με τον Ελβετό, με τον οποίο είχαν τεθεί πολλές φορές αντίπαλοι σε μεγάλες διοργανώσεις. Παράλληλα, ο Ναδάλ δήλωσε περήφανος που αγωνίστηκε μαζί του στο τελευταίο ματς της καριέρα και χαρακτήρισε τον Ελβετό τενίστα, φίλο του.

Αρχικά, ο Ναδάλ δήλωσε: «Ήταν δύσκολο. Τα πρώτα σερβίς ήταν πολύ δύσκολα, δεν μπορούσα να κάνω τη φυσιολογική κίνηση. Έτρεμα λίγο! Ήταν γενικώς μια δύσκολη μέρα και στο τέλος έγινε πολύ συγκινητική. Ήταν τεράστια τιμή που ήμουν μέρος αυτή της εκπληκτικής στιγμής της ιστορίας του αθλήματός μας και που μοιράστηκα μαζί του τόσα πράγματα για πολλά χρόνια. Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ, διότι έχει υπάρξει δίπλα μου ή απέναντί μου σε μεγάλες στιγμές. Ήταν, λοιπόν, συγκινητικό που είδα την οικογένεια, όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Ήταν εκπληκτική στιγμή».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος της καριέρας του κατά έναν τρόπο. Και ακόμα πιο χαρούμενος που τελειώνουμε την καριέρα μας ως φίλοι μετά από όσα μοιραστήκαμε στο court ως αντίπαλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.