Φέντερερ: «Έτσι ήθελα να αποχωρήσω από το τένις» (vid)

Φανερά συγκινημένος, ο Ρότζερ Φέντερερ τόνισε πως αυτό ήταν το τέλος από το τένις, το οποίο ήθελε.

Ο Ελβετός τενίστας τόνισε πως είναι χαρούμενος και πως είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο. Παράλληλα, τόνισε πως δεν περίμενε μια τέτοια πορεία στο άθλημα, όταν ξεκίνησε να παίζει μαζί με τους φίλους, ενώ συμπλήρωσε πως διασκέδασε αρκετά κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φέντερερ: «Είναι μια υπέροχη ημέρα, είμαι χαρούμενος, δεν είμαι λυπημένος. Απόλαυσα το να φορέσω ακόμη μια φορά τα παπούτσια μου, διασκέδασα βλέποντας όλα τα παιχνίδια. Αισθανόμουν κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι ότι είμαι κοντά στο να τραυματιστώ κάπου, όλα πήγαν καλά όμως.

Το να παίζω με τον Ράφα στην ίδια ομάδα και να έχω όλους αυτούς του θρύλους κοντά μου ήταν κάτι απίστευτο. Είναι απίστευτο, είναι υπέροχο. Δεν ήθελα να αισθανθώ μόνος εκεί έξω. Ένιωσα ότι ήμουν μέλος μια ομάδας, στο τένις αυτό δεν το αισθάνεσαι. Ήμουν μαζί με παιδιά που έχουμε δουλέψει μαζί για χρόνια.

Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα, τους ευχαριστώ. Είναι το τέλος στο οποίο ήλπιζα, είναι το τέλος το οποίο ήθελα. Δεν προβλεπόταν μια τέτοια πορεία, ξεκίνησα παίζοντας με τους φίλους μου και κατέληξα εδώ σήμερα. Ήταν υπέροχα, διασκέδασα πάρα πολύ, τόσοι πολλοί άνθρωποι με στήριξαν, σας ευχαριστώ πολύ.

Περάσαμε τόσο ωραία όλα αυτά τα χρόνια, όλοι είναι εδώ, τα παιδιά μου η σύζυγός μου. Η σύζυγός μου θα μπορούσε να μου είχε ζητήσει να σταματήσω εδώ και καιρό, αντίθετα με προέτρεψε να συνεχίσω. Είναι μια απίστευτη βραδιά, σας ευχαριστώ όλους».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.